dijous, 22 de maig del 2008

La meva web i el JClic!



Doncs bé, aquí us adjunto la pàgina web que vem fer la Thaís, l'Alba, la Txell i jo que tracta sobre els animals i que a més a més d'haver-hi diferents links amb informació interessant, també us hem inclòs el nostre JClic per jugar-hi*.

http://marina.pinyol.googlepages.com/elsanimals

Aquesta web l'hem fet per treballar tant els animals marins, els terrestres com també els de granja. I per això a la web hi ha un link anomenat "aprèn amb els animals" que si cliqueu trobareu 4 links diferents (marins, terrestres i de granja) a més a més de trobar-ne un, de nom "avalua't" on veureu que anireu a parar directament al JClic.

En segon lloc hem creat un link on us escrivim a qui va adreçat aquest JClic i per quines edats resultaria més adient fer-lo.

En tercer lloc hi ha les diferents maneres d'utilitzar qualsevol JCic a l'aula, és a dir, no necessariament aquest en concret, sinó qualsevol activitat feta amb el JClic. Pensem que és una informació important i interessant per aquelles persones que es dedicaran en aquest àmbit, l'Educació.

Seguidament hi ha el link de les "Autores" que si el visiteu veureu qui ha realitzat aquesta web i ens coneixereu molt millor.

I finalment hem dedicat un apartat al procés de construcció, on expliquem allò més important que vem fer i allò més destacable alhora de fer una web, com serien tots els links que et porten d'un lloc a l'altre i totes les relacions entre sí.

A partir d'aquí us recomano que entreu i inspeccioneu tots els detalls i les explicacions que hem fet. Penso que és de molta ajuda per si a la llarga voleu tractar aquest tema amb els vostres alumnes.


Espero que us hagi agradat

1 petunetttt*


maRina_